قنادی و نان‌پزی

مشاهده سایر رشته ها

قنادی و نان‌پزی

قنادی و نان‌پزی شامل ترکیب و پخت نان‌ها و شیرینی‌ها به گونه‌ای است که مشتریان را راضی کرده و شهرت رستوران‌داران و فروشندگان را افزایش دهد.
قنادها باید مهارت‌های پایه‌ای پخت را نشان دهند و به جزئیات توجه کنند تا نان‌ها و شیرینی‌های زیبا و خوشمزه تولید کنند.
آنها باید با مواد اولیه مناسب برای محصولات پخت و همچنین دما و زمان‌بندی‌های بهینه برای به‌دست آوردن بهترین نتایج آشنا باشند.
قنادها همچنین باید توانایی کار کردن تحت فشار را داشته باشند تا محصولات خود را در زمان تعیین‌شده از فر به میز بیاورند.

بانک پروژه‌ها

Worldskills 2019 - Skill 09 پروژه جهانی سال ۲۰۱۹
دانلود پروژه

نمایندگان ایران

بانک اسامی مسابقات ملی